Kobrat osallistui viikonloppuna Umeå Basket cupiin yhdessä Sundsvall Dragonsin ja Karhu Basketin kanssa. Kobrat vei lopulta turnausvoiton koko turnauksessa lasketun parhaan korieron turvin. Turnauksen pistepörssissä kobrapelaajat valtasivat sijat 1,2 ja 4.

Sunsvall Dargons –Kobrat 92-85 (30-24,21-24,20-17,21-20)
Perjantain iltaottelussa Kobrat kohtasi Ruotsin viime kuuden semifinalisti Dragonsin. Heti ottelun alussa huomasi, että kolmelta yöllä matkaan lähtenyt joukkue ei ollut parhaimmillaan vaan yksillä silmillä, valvotun yön jälkeen pelaaminen oli hieman hankalaa. Toki oman haasteensa pelaamiseen toi myös vain viikon yhdessä olleen joukkueen saaminen samalle sivulle. Kobrajoukkueesta Jussi Turja seurasi turnauksen siviilit päällä. Kobrajoukkue pelasi hyvän ottelun, mutta Dragonsin heittämät kolmoset (13/25) olivat Kobrille hieman liikaa. Keskittymisen herpaantumisen huomasi myös useista missatuista, avoimista lay upeista, mutta tärkeintä kuitenkin, että joukkueella oli paikat ottelun voittamiseen. Kobratilastot: Pyry Rainamaa (8/0), Dom Morris (2/9), Darien Brothers (19/4/3syöttöä), Momo Jones (26/4/5syöttöä) Aubrey Conerly (10/2), Tuomas Viertola (4/1), Panu Peltokangas (0/3), Damen Bell-Holter (13/13), Ville Turja (3/0) Roni Hyvärinen (0/0).

Umeå BSKT – Kobrat 75-86 (22-19,19-22,20-26,14-19)
Lauantaina vastassa oli turnausjärjestäjän Uumajan joukkue, jonka viime kauden sijoitus oli 9. Ruotsin sarjassa.. Hyvin nukutun yön jälkeen Kobrat oli valmiina alusta alkaen. Kobrien isot miehet Morris ja Bell-Holter olivat nyt elementissään ja vastasivatkin pääosin Kobrien pistetehtailusta ensimmäisellä puoliajalla 13 ja 14 pisteen voimin. Puoliajalle mentiin tasatilanteessa 41-41. Toisella puoliajalla Momo Jones innostui skoraamaan 26 pistettä ja siivitti Kobrat 11 pisteen voittoon. Kobrien joukkuepelissä näkyi kehittymisen merkkejä ja parasta oli joukkuepuolustuksen tiivistyminen. Jobinpostiakin ottelusta saatiin, kun Kobrien puolustusspesialisti Pyry Rainamaa väänsi nilkkansa ja joutui jättämään kentän kolmannella jaksolla. Kobrien pisteet: Pyry Rainamaa (2/1), Dom Morris (16/10), Darien Brothers (9/2), Momo Jones (30/9) Aubrey Conerly (9/4), Tuomas Viertola (9/4), Panu Peltokangas (0/2), Damen Bell-Holter (20/7/3syöttöä), Ville Turja (0/1) Roni Hyvärinen

(0/0).

Kobrat – Karhu 67-62 (10-22,15-18,22-14,20-8)
Sunnuntaina kohdattiin sitten paikallisvastustaja Karhu. Kobrilta oli ottelusta sivussa Pyry Rainamaa, Tuomas Viertola ja Momo Jones käväisi ensimmäisellä puoliajalla vain verryttelemässä 6 minuutin verran. Myös Dom Morrisia lepuutettiin melkein koko toinen puoliaika. Ottelu pelattiin 8 minuutin peliajalla. Karhu aloitti ottelun terävämmin ja oliko Kobrajoukkueeseen vaikutusta myös sillä, että pelaajilla oli vapaa lauantai-ilta mene ja tiedä. Kobramoottori lämpeni kuitenkin kuin diesel ja toinen jakso pelattiinkin jo tasaisemmin. Tauolta kopista tulikin sitten jo keskittynyt joukkue ja minuutti minuutilta Karhun johto supistui. Darien Brothers näytti Jones puuttuessa osaamistaan ja pussitti vastustamattomasti 29 pistettä. Hyvää asennetta ja loistavaa puolustusta esittivät myös Aubrey Conerly sekä Ville Turja. Damen Bell-Holter ja Lucas Troutman rymistelivät korin alla välillä varsin miehekkäästi. Kobrien pisteet: Darien Brothers(29/2), Momo Jones (2/1) Aubrey Conerly (10/2), Panu Peltokangas (4/2/3syöttöä), Damen Bell-Holte (12/15), Ville Turja (8/4) Roni Hyvärinen (2/1).

Kobrien päävalmentaja Derrick Crayton oli tyytyväinen joukkueensa edesottamuksiin turnauksessa.

– Saimme erittäin hyvät kolme harjoitusottelua ja joukkue meni mielestäni paljon eteenpäin. Pyryn loukkaantuminen oli ainoa negatiivinen asia, mutta ainakin ensi vaikutelma on, että nilkka ei mennyt kovin pahasti. Keskityimme koko turnauksen ajan oman joukkuepelin hiomiseen ja eritoten puolustuksen kuntoon saattamiseen. Olen erittäin tyytyväinen kaikkien pelaajien otteisiin turnauksessa, kobravalmentaja Crayton kertoo Kobrien sivuilla.

Kobrien viimeinen harjoitusottelu ennen kauden alkua 02.10 pelataan Loimaalla Bisonsien vieraana lauantaina 26.10.