Jämtland Basketin riveihin Ruotsiin kesällä sopimuksen tehnyt Markus Molenius ei jatka enää seuran riveissä. Seura irtisanoi sopimuksen koeajan jälkeen.

Molenius siirtyi Östersundiin ja Jämtland Basketiin ensimmäiseen seuraansa ulkomailla. Oltuaan merkittävässä roolissa seitsemäntenä pelaajana yhdessä Korisliigan parhaista joukkueista hän halusi nyt ottaa seuraavan askelen urallaan. Muutaman harjoituskaudella nähdyn vähemmän onnistuneen suorituksen jälkeen Molenius palasi kuitenkin Suomeen.

– Meillä on tietysti korkeat vaatimukset ulkomaalaispelaajille. Ajatus oli että Markus olisi ollut yksi kantavista pelaajistamme amerikkalaisten ohella. Lupaavan alun jälkeen emme ole nähneet toivomaamme kehitystä. Tarvitsemme yksinkertaisesti parempaa tulosta ja sen takia teimme nyt päätöksiä, Jämtlandin päävalmentaja Torbjörn Gehrke sanoo basketsverige.se:n sivuilla.