NBA:n runkosarja pyörähti vihdoin käyntiin tiistaina kolmen ottelun voimin. Mestaruutta puolustava Golden State Warriors nosti mestaruuslakanan Oracle Arenan kattoon Oaklandissa ja kukisti komeasti New Orleans Pelicansin lukemin 111-95.

Ottelu alkoi varsin räväkästi ja pisteitä tuli kuin liukuhihnalta. Tilanne oli ensimmäisen neljänneksen jälkeen jo 39-35, jonka jälkeen tahti luonnollisesti rauhottui.

NBA:n viime kauden arvokkain pelaaja, Golden Staten pelintekijä Stephen Curry oli peli päällä ja teki jo ensimmäisellä neljänneksellä 24 pistettä. Curry oli ottelun paras pistemies ja teki lopulta yhteensä 40 pistettä.

New Orleansin supertähdellä Anthony Davisilla peli ei kulkenut ihan yhtä hyvin. Davis oli toki 18 pisteellään Pelicansin tehokkain, mutta sai 20 pelitilanneyrityksestään sisään vain neljä.

Detroit Pistons haki yllättävän vierasvoiton Atlanta Hawksista, joka oli viime kaudella itäisen konferenssin paras joukkue. Atlanta hävisi kotonaan 94-106. Detroitin Andre Drummond oli voiton takuumies tekemällä 18 pistettä ja nappaamalla peräti 19 levypalloa.

Yön kolmas ottelu oli todellinen huippukamppailu, kun Chicago Bulls ja Cleveland Cavaliers kohtasivat. Ottelu päättyi tiukasti 97-95 Chicagon voittoon. Ottelua oli seuraamassa myös presidentti Barack Obama. Bulls-tähdistä Nikola Mirotic keräsi 19 ja Derrick Rose 18 pistettä. Clevelandin supertähti LeBron James pussitti mukavat 25 pistettä ja nappasi kymmenen levypalloa.

Tiistain tulokset:

Golden State Warriors – New Orleans Pelicans 111-95

Atlanta Hawks – Detroit Pistons 94-106

Chicago Bulls – Cleveland Cavaliers 97-95