Alkukauden ailahdellen aloittanut Tampereen Pyrintö kohtaa iltapäivä klo 15.00:n pelissä Joensuussa Katajan. Pyrintö sai viime ottelussa KTP-basketia vastaan annettua dedyytin uudelle hankinnalleen Ricky Minardille ja nyt vahvistuksen joukkueeseen sisäänajaminen jatkuu.

Pyrinnön edelisestä ottelusta on alle kaksi vuorokautta, joten joukkue keskittyy omaan tekemiseensä tarkoin, Päävalmentaja Ilkka Palviaisen mukaan.

– Hienoa, että Kataja nähdään parin väliviikon jälkeen myös kotoisessa liigassa. Pelillisesti he ovat selvästi menneet eteenpäin Euro-otteluidensa myötä. Rannikon masteroimat palloskreenit, Wilsonin huima heittopelaaminen, meitä ensimmäisessä kamppailussamme horjuttanut Desrosiers… Päänvaivaa varmasti riittää Joensuuta vastaan valmistautumisessa. Tässä otteluruuhkassa pääpaino on kuitenkin oman pelaamisen laadun tasapainottamisessa sekä uuden pelaajamme sisäänajamisessa. Puolustuksellisesti olemme menneet selvästi oikeaan suuntaan edellisissä otteluissamme. Kataja on tähän vaiheeseen jälleen erinomainen haaste ja testi sille missä vaiheessa olemme tällä hetkellä menossa. Odotettavissa on varmasti intensiivinen ja viihdyttävä ottelu, jossa molemmat joukkueet haluavat onnistua laajalla rintamalla, Palviainen arvioi seuran verkkosivuilla.