Korisliigassa pelattiin neljä ottelua. Vierasjoukkueet olivat vahvoilla, sillä ainoan kotivoiton napannut oli Vilpas.

Bisons aiheutti Kobrille sen kahdeksannen peräkkäisen tappion nappaamalla 89-78 (43-33). Bisons otti yliotteen jo heti avausneljänneksellä viemällä sen nimiinsä 25-10. Kobrat ei kuitenkaan luovuttanut, vaan nousi peliin mukaan ja kuroi hiljalleen eroa kiinni ja pääsi parhaimmillaan kahden pisteen päähän, mutta sen lähemmäksi lapualaiset eivät päässeet. Bisonsin Ike Udanoh oli hirmuvireessä, kun hän upotti 30 pistettä ja 15 levypalloa. Martin Zeno heitti 15 pinnaa, Jacob Burtschi 13 ja Paul Hill 10. Kobrilta Lamont Jones tilastoi 19 pistettä, Darien Brothers 15, Damen Bell-Holter 13, Dom Morris 12 ja Panu Peltokangas 10.

Vilppaan vahva kotivire sai jatkoa, kun se voitti kotonaan Kouvot 81-73 (48-40). Kouvot johti vielä avausneljänneksen jälkeen neljällä pisteellä, mutta seuraavat kaksi kuluivat isäntien komennossa. Viimeiselle neljännekselle lähdettäessä Vilpas oli ehtinyt repäistä jo 17 pisteen kaulan. Vaikka Kouvot sai kurottua eroa umpeen, ei salolaisten voitosta ollut epäselvyyttä. Austin Dufault oli Vilppaalta vireessä 24 pisteellä. Doug Wiggins tilastoi 15 pistettä ja 11 syöttöä. Okko Järvi ja Ilmari Kallio kirjauttivat 10 pistettä. Kouvoilta Thomas Gipson heitti 16 pinnaa, Ville Kaunisto 14, David Gonzalvez 11 ja Alexander Madsen 10.

Pyrintö nousi makoisaan vierasvoittoon 75-71 (45-39) KTP:tä vastaan. Pyrintö aloitti ottelun vahvasti viemällä ensimmäisen neljänneksen kahdeksalla pisteellä, mutta KTP nousi rinnalle ja ohi ja johti viimeisellä neljänneksellä peliä jo seitsemällä pisteellä. Pyrintö veti kuitenkin päätösneljänneksen jälkipuoliskolla 10-0 runin ja ratkaisi siten ottelun. Antero Lehto oli väkevässä iskussa 19 pisteellä, Damon Williams tilastoi 14/13 ja Joonas Cavén, Topias Palmi ja Andrais Thornton ylsivät 10 pisteeseen. Kotkalaisilta Samuel Haanpää heitti 15 pinnaa, Sefton Barrett 14, Aleksander Herrera 11 ja Darren Duncan 10.

BC Nokia ja Seagulls kävivät todellisen jännitysnäytelmän ja ratkaisu nähtiin vasta jatkoajalla. Lopulta pidemmän korren vei Seagulls 91-88 (78-78, 36-46).

Ottelu oli hyvin kaksijakoinen. BC Nokia hallitsi alkua, kun se meni tauolle kymmenen pisteen johdossa. Seagulls aloitti kolmannen neljänneksen väkevästi ja nousi jo pisteen päähän. Nokialaiset pystyivät kuitenkin säilyttämään pienen harjuraon. Varsinaisen peliajan lopussa nähtiin jännittävä minuutti, kun Seagulls oli kahden pisteen johdossa ja vuorotellen molemmat viskoivat ratkaisevat heitot ohi. Viimeisellä kymmensekuntisella Dragan Ladovic pääsi kahdesti vapariviivalle ja upotti kaikki varmasti sisään nostaen Nokian johtoon. Timo Heinonen kuitenkin nosti Seagullsin tasoihin sekunti ennen loppua ja näin ratkaisua haettiin jatkoajalta.

Jatkoajalle Seagulls joutui lähtemään ilman Terrence Watsonia ja Carl Lindbomia, joilla virhetili oli täynnä. Antto Nikkarinen ja Heinonen orkestroivat Seagullsin johtoon, mutta BC Nokia nousi pisteen johtoon 27 sekuntia ennen loppua. Aikalisän jälkeen Seagulls sai vielä pallon ja Jarkko Kyllönen nosti Seagullsin taas johtoon. Joni Harjula menetti pallon viimeisessä hyökkäyksessä ja James Sinclair sinetöi loppulukemat donkaten pallon sisään.

Nikkarinen oli voittajilta isossa roolissa 22 pisteellään. Watson sai kasaan 17/11, Sinclair 12/10, Antti Niskanen 15 pistettä ja Lindbom 12. Heinonen tehtaili kaikki kuusi pistettään ottelun ratkaisuhetkillä. BC Nokialta Ladovic sai kasaan 16/11, Daniel Bailey 15, Vincent Simpson 14 ja David Kravish sekä Joni Harjula 10 pistettä.