Bisonsille kovan luokan paluumuuttaja

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Aubrey Coleman palaa Loimaa Bisonsin takakentälle loppukauden kattavalla sopimuksella. Seura kertoo asiasta verkkosivuillaan.

Coleman on loimaalaisille tuttu jo kaudelta 2013–2014, jolloin hän toimi Bisonsin pelinrakentajana. Biisoneista Coleman suuntasi Turkkiin Balikesiriin. Tällä kaudella hän on ollut argentiinalaisen Estudiantes Concordian listoilla. Ammattilaisuransa aikana Coleman on edustanut NBA:n kehitysliigassa Austin Torosia ja Reno Bighornsia sekä Euroopassa Aliaga Petkimiä (Turkki), Angelico Biellaa (Italia), CEZ Nymburkia (Tshekki), Choletia (Ranska) ja Cimberio Varesea (Italia).

Colemanin pelilupa yritetään saada kuntoon maanantaiseen Vita-otteluun.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!