NBA-seura San Antonio Spursin laitahyökkääjä Boris Diaw säilyttää espressokonetta pukuhuoneen lokerossaan.

Viikko sitten lauantaina San Antonio Express-Newsin toimittaja Jeff McDonald teki erikoisen havainnon siitä, että Diaw säilyttää espressokonetta omassa pienessä lokerossaan. Tilassa säilytetään useasti esimerkiksi paitoja, kenkiä, shortseja ja muita pelivarusteita, eikä espressokone löydy turhan monen pelaajan lokerosta.

Moni lukija halusi saada McDonaldilta todisteen siitä, että Diaw tosiaan säilyttää espressokonetta lokerossaan. Toimittajat eivät saa ottaa valokuvia NBA:n pukukoppitiloissa, mutta Diaw lisäsi perjantaina Instagramiin kuvan, jossa kone näkyy.

Jos alla oleva kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Edelleen voittamattomia kotikentällä ja nyt espressoa. Mitä muuta tarvitaan? Diaw kirjoitti Instagramissa perjantain voitokkaan ottelun jälkeen. Spurs otti kauden 22. kotivoittonsa New York Knicksiä vastaan pistein 100-99.