Loimaan Bisons otti rutiinivoiton VTB-liigassa kaadettuaan georgialaisen Vita Tbilisin selvästi luvuin 89-73. Georgialaiset lähtivät otteluun ennalta selkeinä altavastaajina, sillä joukkue oli hävinnyt jokaisen ottelunsa tämän kauden VTB-liigassa. Vierasjoukkue Tbilisi sai otteluun terävän lähdön ja ensimmäisen jakson jälkeen se johtikin 25-24. Tämän jälkeen Bisons nosti kuitenkin jalan kytkimeltä ja karkasi 50-42 -puoliaikajohtoon. Vierailijat eivät saaneet enää kirivaihdetta päälle, vaan Bisons otti kuudennen voittonsa sarjassa.

Bisonsin ykköstähti oli tuttuun tapaan laituri Martin Zeno, joka paukutti tilastorivikseen 26 pistettä, 8 levypalloa ja 6 koriin johtanutta syöttöä. Mikko Koivisto pussitti 12 pistettä ja nuori Ilari Seppälä 11 pistettä.