Parin viikon päästä pelattavan NBA All-Star –joukkueiden päävalmentajat on valittu.

Läntisen konferenssin päävalmentajana toimii tänä vuonna San Antonio Spursin käskijä Gregg Popovich. Itäisen konferenssin joukkuetta valmentaa sen sijaan vastikään Clevelandin päävalmentajapallille noussut Tyronn Lue.

All-Star –valmentajaksi nimetään kunkin konferenssin joukkueen päävalmentaja, joka on oman konferenssinsa kärkipaikalla kaksi viikkoa ennen All Star –ottelua. Sillä poikkeuksella, ettei sama päävalmentaja voi olla kahdesti peräkkäin ottelussa päävalmentajana. Viime vuonna Golden Staten Steve Kerr oli valmentajana eikä näin pystynyt ottamaan osaa tämän vuoden peliin päävalmentajan ominaisuudessa.

Lue sen sijaan nousi Clevelandin päävalmentajaksi vasta viikko sitten, kun David Blatt potkaistiin pihalle. Lue itse sanoi taannoin, että All-Star –joukkueen valmentamisen kunnia kuuluisi Blattille, mutta Lue nähdään penkin päässä.