Phoenix Suns sai siirtoikkunan aikana siirrettyä Markieff Morrisin Washington Wizardsiin.

Morris on ollut kiukkuinen aina kesästä lähtien, kun hänen kaksoisveljensä Marcus kaupattiin Detroitiin. Hän ilmoitti halustaan vaihtaa seuraa ensimmäisen kerran jo syyskuussa ja nyt hänen toiveensa on toteutunut. Joulukuussa hän putosi penkkipelaajaksi ja heitti ottelun tuoksinassa pyyhkeellä päävalmentaja Jeff Hornacekia ja joutui kahden ottelun pelikieltoon. Hiljattain hän kävi käsiksi joukkuekaveriinsa Archie Goodwiniin aikalisän aikana vaihtopenkillä.

Vaihtokaupassa Phoenix sai muun muassa Kim Kardashianin entisenä aviomiehenä tunnetun Kris Humphriesin sekä DeJuan Blairin yhden ensimmäisen kierroksen varausoikeuden lisäksi.

Morris on tilastoinut tällä kaudella 11,6 pistettä ja 5,2 levypalloa. Humphries on kärsinyt polvivaivoista tällä kaudella ja on tilastoinut 6,2 pistettä ja 4,1 levypalloa ottelua kohden. Blair on sen sijaan jäänyt vähälle vastuulle ja saanut kasaan keskimäärin 2,1 pistettä.