NBA:n helmikuun tulokaspelaajat nimetty

NBA on nimennyt helmikuun tulokkaiksi Indiana Pacersin Myles Turnerin sekä Minnesota Timberwolvesin Karl-Anthony Townsin.

Turner sai ensimmäisen valintansa kuukauden tulokkaaksi ja hän tilastoi helmikuun aikana keskimäärin 13,4 pistettä ja 6,6 levypalloa. Hän kasasi myös ensimmäiset tupla-tuplansa kuukauden aikana ja ylsi kaksinumeroisiin pistemääriin yhdeksässä ottelussa peräkkäin. Kuukauden kohokohtana hän heitti 16 pistettä ja torjui vastustajan heiton kuusi kertaa Oklahoma Cityä vastaan.

Towns sai tittelin jo neljäntenä kuukautena peräkkäin. Hän oli tulokaspelaajien ykkönen pisteissä (21,1), levypalloissa (11,8) sekä minuuteissa (34,6). Hän kasasi yhdeksän tupla-tuplaa 11 ottelussa ja parhaassa pelissään hän heitti 30 pistettä ja 15 levypalloa. Lisäksi hän tehtaili uuden piste-ennätyksensä 35 pistettä Torontoa vastaan ja Chicagoa vastaan hän kahmi 17 levypalloa, joka niin ikään oli hänen ennätyksensä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.