Minnesota Timberwolves on palkannut päävalmentajakseen kokeneen Tom Thibodeaun. Hän ottaa hoitaakseen samalla koripallotoiminnan, sillä hänet nimitettiin myös sen presidentiksi.

Thibodeau oli yksi valmentajamarkkinoiden halutuimmista nimistä, joka valmensi viimeksi viiden kauden ajan Chicago Bullsia ennen kuin hänen sopimustaan ei jatkettu viime kauden jälkeen. Hän on toiminut usean vuoden ajan myös USA:n maajoukkueen apuvalmentajana ja on edelleen siinä roolissa mukana.

Thibodeau ei ole ensimmäistä kertaa urallaan valmentamassa Minnesotassa, sillä hän aloitti NBA:n valmentajauransa nimenomaan sieltä ollen vuonna 1989. Sen jälkeen hän on toimi apuvalmentajan roolissa myös San Antoniossa, Philadelphiassa, New Yorkissa, Houstonissa ja Bostonissa ennen siirtymistään Chicagon päävalmentajaksi.

Minnesotan päävalmentajana piti alun perin menneellä kaudella toimia Flip Saunders, joka kuitenkin menehtyi juuri ennen kauden alkua. Sam Mitchell otti joukkueesta vetovastuun ja toimi joukkueen päävalmentajana tämän kauden ajan.