Tampereen Pyrinnön Korisliigajoukkue on solminut sopimuksen Justus Kilpisen, 22, kanssa.

192-senttinen Kilpinen oli viime kaudella miesten 1-divisioona A:n ehdotonta eliittiä kirjauttaen 20,5 pistettä, 9,6 levypalloa, 2,8 syöttöä ja 1,1 riistoa ottelua kohden ollen sarjan neljänneksi paras pisteissä ja viides levypalloissa. Kilpinen tuplasi tilastonsa kaudesta 2014/15 niin pisteissä, levypalloissa kuin syötöissä.

Kilpinen on pelannut viimeiset viisi kautta Pyrinnön kakkosjoukkueessa 1-divisioonaa, mutta myös käynyt haistelemassa Korisliigan meininkiä ennen tulevaa kautta 16 ottelun verran.

– Nämä ovat hienoimpia hetkiä, kun saa tehdä sopimuksen oman kasvatin kanssa. Justus on peruspyrintöläinen, joka dominoi viime kaudella divarissa. Nyt kova työ palkitaan liigasopimuksella. Tässä osoitus onnistuneesta pelaajapolusta, Pyrinnön urheilutoimenjohtaja Elisa Hakanen toteaa Pyrinnön sivuilla.

Pyrinnöllä on Kilpisen lisäksi voimassa olevat sopimukset Antero Lehdon, Topias Palmin ja Petri Heinosen kanssa.