Korisliigaan noussut Korihait on saanut joukkueensa rakennuksen valmiiksi. Korihaiden pelaajarunko Korisliigassa on pitkälti sama kuin viime kaudella 1 Divisioona A:n mestaruuden voittaneessa joukkueessa. Korihait on tulevalla Korisliigakaudella kovalla asenteella taisteleva joukkue, jossa näkyy paikallinen leima ja nuoruus kuorrutettuna kokemuksella. Korihait on valmis haastamaan ja ottamaan paikkansa Suomikoriksen huipulta.

Kapteeni Mikko Jalonen jatkaa uraansa Korihaissa ja Korisliigassa. 394 Korisliiga-pelin ja 10 vuoden liigakokemuksella Jalonen tuo johtajuutta ja asennetta joukkueen tekemiseen ja on valmentajan näköinen pelaaja joukkueessa. Finaalipelien vahva onnistuja Mikael Herbert jatkaa myös Korihaissa. Kaupungin oma poika palaa Korisliigaan ja tavoittelee uutta nostetta vahvalle uralleen kahden divarivuoden ja yhden jenkkivuoden jälkeen.

Hienon loikan urallaan eteenpäin ottanut Vesa-Pekka Laine jatkaa myös seurassa. Juniorina menestystä niittänyt Laine on valmis ottamaan ison roolin joukkueessa ja näyttämään kuuluvansa Korisliigan eliittiin.

Uusin Hai on Korisliigassa kolme edellistä kautta Kobrissa pelannut Panu Peltokangas. Lapuan kasvatti hakee uusia haasteita uralleen, isokokoinen 198-senttinen ja 100-kiloinen rouhija tuo Korisliiga-kokemusta Korihaihin.

Kolmas jenkkikiinnitys Korisliiga-kaudelle on Dominique Lee, sitoutunut ja motivoitunut nuori pelaaja, joka aloittaa ammattilaisuransa Korihaissa ja Korisliigassa. Dominique Lee on pelannut kaksi kautta NCAA-sarjassa Northern Colorado yliopistojoukkueessa.

Seura panostaa myös valmennukseen ja seuran fysiikkavalmentajana aloittaakin liikuntaneuvoja Timo Laine, jolta löytyy 10 vuoden kokemus eri lajien ja joukkueiden fysiikkatreeneistä sekä personal trainer –toiminnasta. Timo toimii myös Liikunta-Into -kuntosalikeskuksen yrittäjänä.

Korihait logon uusi värimaailma, kelta-musta on merkkinä seuran uudistumisesta ja näkyy seuran uusissa peliasuissa. Seuraa rakennetaan pitkäjänteisellä otteella ja vahvalla alueellisella toiminnalla kohti parempaa tulevaisuutta ja matkalle menestykseen, Korihait uutisoi sivuillaan.