NBA:n mestarivalmentaja saamassa jättisopimuksen

© Kuva: Getty Images

Historiansa ensimmäisen NBA-mestaruuden voittanut Cleveland Cavaliers on hieromassa pitkää jatkosopimusta päävalmentaja Tyronn Luen kanssa. Tiettävästi osapuolet ovat sopineet viiden vuoden ja 35 miljoonan dollarin arvoisesta jatkosopimuksesta.

Lue otti joukkueen ohjat käsiinsä tammikuussa David Blattin saatua potkut ja johdatti joukkueen lopulta mestaruuteensa saakka. Runkosarjassa hänen johtamanaan Cleveland voitti 41 pelaamastaan ottelustaan 27, mutta pudotuspeleissä se oli vahva ja nousi lopulta 1-3-tappioasemasta Golden Statea vastaan 4-3-voittoon ja mestaruuteen.

Aiemmin hän on toiminut apuvalmentajana Bostonissa ja Clippersissä ennen liittymistään Clevelandiin Blattin apuvalmentajaksi vuonna 2014.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.