Kesällä vapailla markkinoilla ollut Dwight Howard juksasi äitiään uudesta sopimuksestaan. Howard kertoi äidilleen, että oli tehnyt sopimuksen Utah Jazzin kanssa, kun hän oikeasti siirtyi kotikonnuille Atlanta Hawksiin.

Howard oli kysytty pelaaja kesän siirtomarkkinoilla ja hän päätti lopulta palata kotikaupunkiinsa ja edustaa Atlanta Hawksia. Paluu kotiin oli luonnollisesti äidin toiveissa, joten Howard päätti hieman pilailla äitinsä kustannuksella.

– Huijasin äitiäni. Halusin nähdä hänen reaktionsa, joten sanoin hänelle: ”Äiti, sain juuri sopimuksen, arvoltaan 150 miljoonaa.” Ja hän totesi siihen: ”Herranjestas. Keneltä? Johon vastasin: “Utah Jazzilta.” Ja sen jälkeen hän alkoi itkeä, jonka jälkeen sanoin: ”Äiti, olen pahoillani. Minä vain vitsailin, olen tulossa kotiin Atlantaan”, jonka jälkeen hän oli superiloinen, Howard paljasti yhdysvaltalaismediassa.

Howard on aloittanut vahvasti kotikaupunkinsa seurassa. Hän on tilastoinut tällä kaudella keskimäärin 14,8 pistettä sekä 12,3 levypalloa kauden aikana. Atlanta johtaa itäistä konferenssia yhdeksällä voitolla ja kahdella tappiolla.