Lauri Markkasen Arizona Wildcats jatkaa voittojen tiellä NCAA:ssa. Markkasen illan saldo oli 22 pistettä ja 6 levypalloa, kun Arizona jyräsi Sacred Heartin maanrakoon 65-95 (25-49). Alex Murphy nakutti 13 pistettä ja haki 5 levypalloa, kun Northeastern hävisi niukasti Boston Universitylle.

Arizona hallitsi ottelua alkuminuuteista lähtien ja karkasi selkeään johtoon, joka ennakoi murskalukemia. Selkeä vierasvoitto tulikin Markkasen ollessa 29 minuutin aikana 22 pisteellään joukkueensa pistekärki.

Markkanen upotti kaksi kolmosta, säkitti pelitilanneheittonsa 7/12, vapaaheittonsa 6/6 ja noukki 6 levypalloa, jakoi 3 syöttöä ja riisti kerran.

Arizona on voittanut jokaisen kolmesta ottelustaan.

Murphyn Northeastern johti ottelua 12 pistettä 57-45, mutta sinnikäs Boston University piti viimeiset kahdeksan minuuttia Northeasternin ilman pelitilannekoria ja kiri 63-65 (33-39) -vierasvoiton.

Murphy oli jälleen joukkueensa parhaimmistoa 13 pisteellä, 5 levypallolla, 3 syötöllä ja 2 riistolla 35 minuutissa.

Northeasternille tappio oli kauden ensimmäinen kolmesta ottelusta.

Samuli Niemisen Stephen F. Austin voitti täpärästi Northeastern Staten 70-75 (41-34) vahvan toisen puoliajan turvin. Nieminen pelasi 13 minuuttia heittäen 4 pistettä, kahmien yhden levypallon ja kirjauttaen yhden syötön.