Kaikki neljä otteluaan joulukuussa voittaneen Salon Vilppaan amerikkalaislaituri Desmond Williams, 25, on nimetty Korisliigan joulukuun pelaajaksi. Ensimmäistä kauttaan Suomessa pelaava 199-senttinen Southern Connecticutin kasvatti oli salolaisjoukkueen tehokkain pelaaja voitokkaan joulukuun aikana.

Kuluvalla kaudella jo kolme viime hetken ratkaisukoria Vilppaalle säkittänyt Williams taituroi joulukuun aikana salolaisille 20,3 pistettä, 8,0 levypalloa ja 1,3 riistoa ottelua kohden ja kuului tiiviisti puolustavan joukkueen parhaimmistoon myös puolustuspäässä.

Maltilliseen peliminuuttimäärään (25,34/ottelu) nähden Williamsin tilastot olivat joulukuussa suorastaan häikäisevät. Williamsin ottelukohtainen teholukema joulukuun aikana oli vakuuttava 21,3.

Joulukuun parhaassa ottelussaan Williams upotti Uudenkaupungin Korihait vieraskentällä uudenvuoden aatonaattona. Williams keräsi koko ottelussa 32 pistettä ja 14 levypalloa voittajille.

Korisliigan kuukauden pelaajina on aiemmin tällä kaudella palkittu Seagullsin Raymond Cowels III (lokakuu) ja Gerald Lee jr (marraskuu).