Helsinki Seagulls on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen takamies Alex Vaenerbergin kanssa.

Vaenerberg aloitti Seagullsin toisena takamiehenä kuluvan kauden alussa ja on tähän mennessä tehnyt 5,4 pistettä ja antanut 1,9 syöttöä ottelua kohden.

Jatkosopimus tukee Seagullsin strategiaa, joka nojaa pitkäjänteiseen kehitystyöhön sekä pelikentällä että sen ulkopuolella. Seagullsilla on jatkosopimukset myös Timo Heinosen ja Ricky Waxlaxin kanssa.

– Olen viihtynyt Helsingissä ja Seagullssissa erinomaisesti. Meillä on erittäin hyvä joukkuehenki ja osaava valmennusstaffi. Tämä ympäristö on sopinut minulle todella hyvin ja on hienoa jatkaa täällä myös tulevina kausina, Vaenerberg kommentoi jatkosopimusta Seagullsin tiedotteessa.

Myös päävalmentaja Mikko Larkas on tyytyväinen Vaenerbergin jatkokiinnitykseen.

– Alexin jatkosopimus jatkaa perinnettä, joka Seagullsissa on vallinnut jo pidemmän aikaa. Seura haluaa rakentaa jatkuvuuden varaan ja se on erittäin tärkeä asia. Alex on roolissaan yksi sarjan parhaita pelaajia. Loistava puolustaja, aktiivinen pelaaja ja persoona, jonka jokainen joukkue tarvitsee. Alex omaa vielä käyttämätöntä potentiaalia ja kaksi lisävuotta samassa seurassa auttaa tätä kehitysprosessia. Harjoittelussa voidaan luoda pidemmän ajan tavoitteita motivoituneen urheilijan kanssa, Larkas toteaa.