KTP-Basket on solminut jatkosopimuksen Mikael Aallon, 22, kanssa. 204-senttinen Aalto pelaa toista kautta KTP:ssa ja Korisliigassa.

Aalto on kauden mittaan kasvattanut rooliaan merkittävästi. Helmikuun kuudessa pelissä sentteri on ollut neljästi aloitusviisikossa ja pelannut keskimäärin yli 15 minuuttia. Varsinkin puolustuspäässä Aalto on pelannut hyvin, mistä kertoo joukkueen paras plusmiinus-lukema.

– Mikael oli ensimmäinen pelaaja, jolle halusimme jatkosopimuksen. Hän tekee jokaisen asian täysillä ja haluaa eteenpäin. Tuon mittaisia senttereitä ei puissa kasva, varsinkaan niin vahvoja ja nopeajalkaisia kuin Mikael. Töitä on paljon tehtävänä, mutta hänellä on kova potentiaali, päävalmentaja Ray Ailus kertoo kotkalaisten sivuilla.

William Walker ei sen sijaan jatka KTP-Basketissa. Viidennen amerikkalaisen rooliin jäänyt Walker siirtyy Slovakiaan BK Inter Bratislavan riveihin. KTP ei enää täydennä joukkuettaan tälle kaudelle.