Yleisesti parhaana NBA:n ulkopuolella pelaavana koripalloilijana pidetty, Moskovan TsSKA:n Milos Teodosic saattaa tehdä hyppäyksen rapakon toiselle puolelle kauden jälkeen.

Serbialaistakamiehen sopimus TsSKA:n kanssa loppuu tähän kauteen ja pohtii tällä hetkellä vaihtoehtojaan.

– Vapaana agenttina minun on mietittävä ja päätettävä tulevaisuudestani sen jälkeen, kun olen katsonut tarkkaan kaikki vaihtoehdot. Täytin 30 maaliskuun 19. päivänä ja tiedän tämän olevan tärkeä päätös urallani, Teodosic sanoi Eurohoopsin mukaan.

Teodosicia on huhuiltu NBA:han jo pitkän aikaa, mutta hän ei ole vielä lähtenyt kokeilemaan siipiään maailman kovimpaan sarjaan. Hän myöntää kuitenkin miettivänsä NBA:ta, muttei lähde sinne millä tahansa ehdoin.

– On totta, että harkitsen vakavasti NBA-mahdollisuutta, mutta mitään ei ole vielä noussut esille eikä mitään nouse ennen kesää. Olen sanonut aiemmin, että lähteäkseni USA:han joukkueen pitää täyttää kilpailulliset kunnianhimoni, joka on tärkein asia, sekä muut asiat taloudelliset ja sopimuksen kesto mukaan lukien, Teodosic kertoo.