Helsinki Seagulls on solminut jatkosopimukset molempien valmentajiensa kanssa. Seagullsia seuran historian alusta asti luotsannut päävalmentaja Mikko Larkas teki seuran kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Apuvalmentaja Petri Vellingin sopimus on puolestaan yksivuotinen. Velling liittyi Seagullsin valmennustiimiin kesällä 2015.

Seagullsin johto haluaa säilyttää hyvin toimineen valmennustiimin yhtenäisenä myös tulevaisuudessa ja luoda näin jatkuvuutta seuran toimintaan.

– Olemme alusta asti panostaneet toiminnassamme urheilullisen menestyksen lisäksi jatkuvuuteen. Haluamme myös tarjota nuorille pelaajille mahdollisuuden laadukkaaseen ja ammattimaiseen harjoitteluun ja sitä kautta väylän päästä pelaamaan Korisliigaa. Nämä valmentajasopimukset tukevat vahvasti kaikkia näitä elementtejä, kommentoi Seagullsin urheilutoimenjohtaja Toni Leppänen seuran tiedotteessa.

Myös molemmat valmentajat ovat tyytyväisiä jatkosopimuksiinsa.

– Olen erittäin tyytyväinen juuri solmittuun sopimukseen. Pidempi sitoutuminen osoittaa seuran olevan tyytyväinen tekemääni työhön. Samalla sopimus kertoo kaiken siitä, kuinka tyytyväinen olen itse ollut Seagullsin toimintaan. Asiat hoidetaan erinomaisesti ja saa keskittyä täysillä työntekoon. Halu jatkolle oli molemminpuolinen ja siksi päätös oli helppo tehdä.

– Olemme kehittäneet toimintaamme jokaisena vuotena ja tunne on se, että työ on vielä kesken. Olen erittäin iloinen myös siitä, että Petri Velling jatkaa seurassa. Hänen kanssaan on ollut hyvä tehdä töitä ja sama jatkuu tulevalla kaudella. Pääsemme jatkamaan yhteistyötä ja kehittämään toimintaamme yhdessä. Pääsemme myös heti kasaamaan ensi kauden joukkuetta, joka on erittäin tärkeä asia tulevan kannalta. Nyt keskittyminen on kuitenkin tulevissa playoffseissa ja siellä menestymisessä, kertoo päävalmentaja Larkas.

Apuvalmentaja Velling oli niin ikään jatkoon tyytyväinen.

– Jatkan Seagullseissa erittäin hyvillä mielin. Halu jatkosopimukselle oli molemminpuolinen, joten kauaa ei tarvinnut miettiä. Meillä on homma toiminut Mikon kanssa hyvin, joten on hienoa jatkaa töitä myös hänen kanssaan ensi kaudella.