Yhteensä kymmenen kautta NBA:ssa pelannut Sebastian Telfair pidätettiin viikonloppuna.

Telfair oli ajelulla 18-vuotiaan ystävänsä kanssa, kun poliisi pysäytti hänet, kun Telfair lähti ajamaan ilman valoja. Poliisit löysivät Telfairin autosta kolme ladattua käsiasetta, yhden puoliautomaattisen konetuliaseen, luodinkestävän liivin sekä kaksi pussia marijuanaa.

Telfair pääsi vapaaksi 75 000 dollarin takuita vastaan ja hänen on määrä palata oikeuden eteen ensi viikolla.

32-vuotias Telfair pelasi kausina 2004-2014 Portlandin, Bostonin, Minnesotan, Clippersin, Cavaliersin, Phoenixin sekä Oklahoma Cityn joukkueissa. Viime kaudella hän pelasi Kiinassa. Hänet napattiin kiinni aseen kanssa myös vuonna 2007.

myles miller

@MylesMill
BREAKING: @NBA star Sebastian Telfair arrested in BK with semi-automatic gun, loaded guns, loads of ammunition and marijuana, PD sources

Jos et näe twiittiä oikein, voit katsoa sen täältä.