Moskovan TsSKA on halukas pitämään serbialaistakamies Milos Teodosicin riveissään.

Teodosicin sopimus loppui tähän kauteen ja hän punnitsee tällä hetkellä vaihtoehtojaan. Euroliigan hallitseva mestari yrittää pitää tähtipelaajansa riveissään tarjoamalla hänelle kolmen vuoden ja yhteensä 12 miljoonan euron arvoista sopimusta. Summa on vieläpä puhtaana käteen.

Se nostaisi Teodosicin yhdeksi kaikkien aikojen korkeimmin palkatuimmaksi pelaajaksi Euroopassa ja samalla tämänhetkiseksi palkkaykköseksi.

Teodosic puntaroi kuitenkin myös vaihtoehtoa pelata NBA:ssa. Taiturimaisen takamiehen kintereillä on useampia seuroja, mutta TsSKA:n tarjous tarkoittaa sitä, että NBA-seurojen on iskettävä kolmen vuoden sopimuksesta vähintään 25 miljoonaa dollaria pöytään houkutellakseen hänet rahalla uudelle mantereelle.