Kouvot on solminut tulevan kauden kattavan pelaajasopimuksen 203-senttisen ison laitahyökkääjän Jamie Skeenin kanssa. Skeen pelasi yliopistovuotensa Wake Forestin (2006-2008) ja VCU:n (Virginia Commonwealth University, 2009-2011) riveissä. Viimeisenä kautenaan VCU:ssa Skeen löi tiskiin tehot 15.7 pistettä, 7.3 levypalloa, 1.6 syöttöä ja 1.0 torjuntaa ottelua kohden ollen samalla yksi Final Fouriin (NCAA) yltäneen joukkueen kantavia voimia. Kauden päätteeksi Skeen palkittiin usealla erityismaininnalla.

29-vuotias Jamie Skeen on kokenut pelimies pelaten vuodesta 2011 alkaneella ammattilaisurallaan muun muassa Ranskan, Israelin, Italian ja Belgian pääsarjoissa. Myös eurosarjat ovat tulleet miehelle tutuksi EuroCupin ja EuroChallengen muodossa.

– Tuntuu erittäin hyvältä tulla pelaamaan Suomeen sillä olen kuullut maasta paljon hyvää. Lisäksi minulla on paljon ystäviä jotka ovat pelanneet Korisliigassa tai pelaavat siellä tulevalla kaudella. Tavoitteeni on auttaa joukkueemme takaisin mestaruuskantaan ja henkilökohtainen tavoitteeni on olla koko liigan MVP. Haluan pelata tulevalla kaudella erittäin aggressiivisesti ja näyttää mihin pystyn pelaajana. Haluan Kouvojen kannattajien tietävän, että annan aina itsestäni 110% ollessani kentällä, Skeen toteaa Kouvojen sivuilla.

Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen on tyytyväinen uuteen kiinnitykseen.

– Ison monipuolisen kombo-forwardin etsiminen ei ollut helppoa, mutta kärsivällisyys palkittiin. Jamie Skeen on hyvän resumen omaava monipuolinen pelaaja. Loukkaantumisen jälkeen kausi Kosovossa ja nyt tuleva kausi Suomen kautta takaisin Etelä-Euroopan ykkösliigoihin. Skeen oli yksi suosikkipelaajistani VCU:n Final Fouriin päättyneellä kaudella yliopistosarjassa. Arvoituksena on miehen kunto loukkaantumisen ja Kosovon kauden jäljiltä, mutta hänen kanssaan kesällä samassa joukkueessa TBT-turnauksessa pelannut BA Walker (ex-kouvo) vakuutti miehen olevan hyvässä fyysisessä kunnossa. Terveenä pysyessään uskon, että Skeen tulee olemaan yksi sarjan parhaista pelaajista.