Espanjan ACB-liiga ja Saksan Bundesliiga pyörähtivät käyntiin perjantaina ja Petteri Koposen Barcelona ja Shawn Huffin sekä Gordon Herbertin Frankfurt Skyliners aloittivat kautensa voitoilla. Mestarien liigassa Erik Murphy ja Carl Lindbom pääsevät lähtemään hyvistä asetelmista kolmannen karsintakierroksen toiseen osaotteluun.

Barcelona kohtasi kotonaan Baskonian ja otti makean 87-82 (45-42)-voiton. Koponen pelasi ottelussa reilut kymmenen minuuttia ja tilastoi levypallon ja syötön.
Ottelutilastot

Skyliners aloitti kautensa vahvasti voittaen Jenan vieraskentällä 82-70 (39-28). Herbert antoi Huffille runsaasti vastuuta ja avausviisikkoon kuulunut Susijengin kapteeni urakoi ottelussa 33,5 minuuttia. Huff oli tehokkaana 11 pisteellä ja tilastosarakkeisiin merkittiin myös yksi levypallo, yksi syöttö sekä kaksi torjuntaa.
Ottelutilastot

Mestarien liigan kolmas karsintakierros käynnistyi perjantaina ja Murphyn Nanterre pelasi 68-68-tasapelin Tsmoki-Minskin vieraana. Murphy kunnostautui erityisesti korin alla pelaamansa 18 minuutin aikana kahmien seitsemän levypalloa ja lisäksi tilastot karttuivat kuudella pisteellä.
Ottelutilastot

Lindbomin Utenos Juventus esitti upean nousun Lukoil Academicia vastaan. Juventus oli pahimmillaan jo 20 pistettä tappiolla, mutta vei viimeisen neljänneksen 29-12 ja otti komean 82-81 (30-47)-voiton. Lindbom pelasi neljä minuuttia ja pussitti sinä aikana yhden kolmen pisteen heiton. Mestarien liigan kolmannen karsintakierroksen toiset osaottelut pelataan maanantaina. Lohkovaiheeseen selviää kahden ottelun yhteistuloksella.
Ottelutilastot

Anton Odabasin Trabzonspor ei edennyt FIBA Europe Cupissa lohkovaiheeseen, vaan joukkueen taival päättyi toisella karsintakierroksella Szolnoki Olaj’ta vastaan. Ensimmäinen osaottelu päättyi Szolnokin 108-98-kotivoittoonvoittoon. Odabasi pelasi 12 minuuttia ja nappasi kaksi levypalloa. Toisessa Trabzonspor oli pitkään jatkopaikassa kiinni, kun se johti parhaimmillaan ottelua jo 23 pisteellä. Jatkopaikka karkasi viimeisellä neljänneksellä, jonka Szolnoki vei 23-13 ja ratkaisu tapahtui viime sekunneilla, kun Kendrick Perry pisti ratkaisevan vaparin sisään ja kutisti eron yhdeksään. Odabasi ei ollut toisessa pelissä kokoonpanossa.
Ensimmäisen osaottelun ottelutilastot
Toisen osaottelun ottelutilastot