© Kuva: Getty Images

Knicksin turkkilaispelaaja lämpeni LeBronille häviön jälkeen: ”En välitä kuka olet”

New York Knicks oli maanantain ja tiistain välisenä yönä lopulta voimaton Cleveland Cavaliersin ja sen supertähden LeBron Jamesin edessä. Cavaliers voitti ottelun 104-101, James teki 23 pistettä, otti yhdeksän levypalloa ja antoi 12 syöttöä.

Ottelun jälkeen leuat keikkuivat pukukoppikäytävillä, sillä Knicksin turkkilaissentteri Enes Kanter oli selvästi saanut tarpeekseen Cavaliersin ja koko liigan suurimmasta supertähdestä. Newsdayn toimittaja Al Lannazzone kertoi Twitterissä Kanterin sanoneen: ”En välitä kuka olet. Miksi kutsut itseäsi? Kuningas, kuningatar, prinsessa. Mikä oletkaan, me aiomme tapella”.

Herrojen välit kuumenivat ottelun aikana, kun LeBron kävi onnistuneen donkkinsa jälkeen kierroksilla tulokaspelaaja Frank Ntilikinan ja nimenomaan Kanterin kanssa. Kanter ja James olivat hampaat kiinni toistensa kaulassa ja kasvoissa, ennen kuin osapuolet erotettiin toisistaan.

Ntilikinan ja LeBronin taustalla on ESPN:n mukaan LeBronin kritiikki Knicksiä kohtaan, jonka mukaan Knicksin olisi kannattanut varata Ntilikinan sijasta Dennis Smith Jr., Dallas Mavericksin pelintekijä.

Ottelun jälkeen James kommentoi Kanterin sanoja tyylilleen uskollisena.

– Olen kuningas, vaimoni kuningatar ja tyttäreni prinsessa, joten siinäpä kaikki kolme tuli mainittua.

Lähteet: bleacherreport.comESPN.com

Ruutu+ näyttää noin viisi NBA-ottelua viikossa suorana ja tallenteena. Lauri Markkasen Chicago Bulls joka viikko kattauksessa mukana. Lue lisää tästä.