Kaikki näyttää Susijengin osalta hyvältä ennen ensi viikolla alkavia MM-karsintoja, sillä Susijengin pelaajat olivat kuumana seurajoukkueissaan viikonloppuna. Shawn Huff, Erik Murphy, Jamar Wilson ja Alexander Madsen ylsivät kaikki kaksinumeroisiin pistelukuihin viikonlopun peleissä.

Murphy ja Wilson olivat joukkueensa kantavia voimia Nanterren voittaessa Ranskan ProA-liigassa Chalons-Reimsin 85-76 (46-44). Wilson iski lopullisen naulan kotijoukkueen arkkuun 40 sekuntia ennen loppua upottamalla kulmasta kolmosen sisään vieden Nanterren tavoittamattomaan yhdeksän pisteen johtoon. Wilson tilastoi ottelussa yhteensä 12 pistettä, neljä levypalloa ja kaksi syöttöä. Murphy pisti pisteiden valossa vieläkin paremmaksi kasaten 15 pistettä ja kahmi lisäksi kolme levypalloa. Nanterrella on kymmenestä ottelusta kuusi voittoa.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama Gravelines-Dunkerque jatkoi vahvoja viimeaikaisia esityksiään voittamalla kotonaan Bourg-en-Bressen 78-70 (40-33). Gravelines aloitti kautensa neljällä tappiolla, mutta on sen jälkeen napannut viisi voittoa ja hävinnyt ainoastaan kertaalleen.
Ottelutilastot

Espanjan ACB-liigassa Petteri Koposen Barcelona kaatoi toistamiseen parin päivän sisään Valencian. Ensin Barca körmyytti hallitsevaa mestaria Euroliigassa perjantaina ja sunnuntaina se kaatoi Valencian Espanan liigan ottelussa 79-74 (37-29). Koponen heitti 18 minuutissa yhdeksän pistettä, otti kolme levypalloa, antoi yhden syötön ja riisti pallon kertaalleen. Barcelona on nyt sarjassa toisena seitsemällä voitolla ja kahdella tappiolla.
Ottelutilastot

Sasu Salinin Malaga sen sijaan hävisi vieraskentällä Andorralle 60-66 (30-36). Salin lukeutui joukkueensa parhaimmistoon yhdeksällä pisteellä, kolmella levypallolla, kahdella syötöllä ja kahdella riistolla. Malagan saldo näyttää yhdeksän pelin jälkeen neljää voittoa ja viittä tappiota.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Shawn Huffin 15 pistettä eivät riittäneet Frankfurt Skylinersille Ulmia vastaan 75-89 (40-43)-tappiossa. Huff raatoi kentällä 32 minuuttia ja nappasi kouriinsa myös yhden levypallon sekä antoi syötön ja kirjautti riiston. Gordon Herbertin valmentama Skyliners on voittanut otteluistaan kuusi ja hävinnyt neljä.
Ottelutilastot

Saksan ProA-liigassa Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim Merlins voitti vieraskentällä Karlsruhen 78-75 (35-38). Crailsheim jatkaa sarjakärjessä yhdeksällä voitolla ja yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

Daniel Janssonin OrangeAcademy Ulm sen sijaan taipui kärkijoukkueisiin lukeutuvan Hampurin vieraana 86-98 (39-44). Ulm on voittanut kymmenestä ottelustaan kolme.
Ottelutilastot

Madsen oli oivalla pelipäällä USK Prahan hakiessa 77-72 (50-39)-voiton Jindrichuv Hradecin vieraana. Madsen tilastoi ottelussa komeasti tupla-tuplan 15/11 ja ratkaisi ottelun naulaamaan tärkeän kolmosen sisään puolitoista minuuttia ennen loppua. Lisäksi kouvolalainen tilastoi kolme syöttöä, kolme blokkia ja kaksi riistoa. Madsenin teholuku 28 oli koko kierroksen neljänneksi paras. Praha on voittanut nyt kahdeksasta ottelustaan viisi.
Ottelutilastot

Turkin liigassa Anton Odabasin Trabzonspor otti makean voiton joukkueen kaataessa kotonaan Galatasarayn 103-82 (60-33). Odabasi pelasi seitsemän minuuttia ja antoi yhden syötön. Voitto oli Trabzonsporille kauden kolmas seitsemässä pelissä.
Ottelutilastot