Dallas Mavericksin päävalmentaja Rick Carlisle vahvisti lauantaina, että kauden alusta asti sivussa ollut Seth Curry ei ole pelikuntoinen kuin vasta jossain vaiheessa joulukuuta. Currya vaivaa vasemman jalan sääriluuvamma.

Curryn harjoittelu on yhä varsin rajoittunutta ja siihen sisältyy lähinnä vesijuoksua, joka minimoi sääriluuhun kohdistuvan paineen.

– Hän lähestyy pelikuntoa kokoajan. En ole tietoinen mistään takaiskuista. Hän ei ole osallistunut harjoituksiin. Erilaisia pelitilannesimulaatioita hänelle on tehty valmentajien kanssa, mutta ne eivät sisällä mitään riskejä. Hän työskentelee lujaa ja haluaa päästä takaisin. Sen täytyy vain tapahtua oikeaan aikaan, päävalmentaja Carlisle sanoi SportsDayn mukaan.

Joulukuun toinen päivä tulee kahdeksan viikkoa Curryn loukkaantumisesta pre-seasonilla täyteen. Miehen omien sanojen mukaan hän tuli harjoituskaudelle uransa parhaassa kunnossa. Kun Curry pääsee jatkamaan normaalia harjoittelua, samalle tasolle pääseminen tulee vaatimaan aikaa ja työtä.

– Valoa on tunnelin päässä, mutta siihen ei ole aikataulua. En pysty sanomaan, että hän pelaa tätä tai tuota joukkuetta vastaan tuona tai tuona päivänä. Emme ole siinä vaiheessa vielä, Carlisle päätti.