Miesten NCAA:ssa Davidsonin aloitusviisikossa pelaava Oskar Michelsen oli tulessa viikonloppuna heittämällä 14 pistettä yliopistolleen. Michelsen rankaisi kaaren takaa yhdeksästä yrityksestä neljästi.

Michelsenin Davidson joutui ikävä kyllä tyytymään tappioon, kun Appalachian State vei ottelun nimiinsä loppulukemin 62-78 (23-36). Michelsen viiletti kentällä 22 minuuttia ennen virhetilinsä täyttymistä. 14 pisteen lisäksi Michelsen keräsi tilastosarakkeeseensa kaksi levypalloa ja yhden syötön.

Joonas Tahvanaisen Utah Valley kaatoi jatkoajan jälkeen North Dakotan 83-75 (38-34, 67-67). Tahvanainen jäi pisteittä kuudessa pelaamassaan minuutissa.

Samuli Nieminen ja Stephen F. Austin voittivat sunnuntaina Florida A&M:n 63-79 (30-29). Nieminen kokosi kaksi pistettä, kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja yhden torjunnan 19 minuutissaan parketilla.

Tomas Murphyn Northeastern hävisi perjantaina Utah Statelle niukasti 71-67 (32-33). Murphy ansaitsi peliaikaa 14 minuuttia heittäen neljä pistettä ja hakien yhden levypallon. Lauantaina Northeastern joutui jälleen tyytymään tappioon, kun Furman oli parempi lukemin 67-78 (32-45). Murphy kirjautti neljä pistettä, yhden syötön ja torjunnan 13 minuutissa.

Hannes Pöllä ja Oklahoma voittivat perjantaina Portlandin 71-93 (31-46). Pöllä pääsi irti kolmeksi minuutiksi heittäen kolme pistettä.

Fiifi Aidoon Grand Canyon kärsi kauden ensimmäisen tappionsa, kun University of San Diego oli etevämpi loppulukemin 72-62 (34-35). Aidoo kirjautti yhden torjunnan ja levypallon kuudessa peliminuutissa.

Lasse Gummeruksen Marist hävisi perjantaina Nebraskalle selkeästi 84-59 (45-29). Gummerus nakutti yhdeksässä minuutissa molemmat kolmosensa sisään kuuden pisteen ja yhden levypallon illassa.

Myös sunnuntaina Marist joutui tyytymään tappioon, kun tällä kertaa Oregon State veti pidemmän korren lukemin 65-46 (28-25). Gummeruksen minuutit kohosivat viiteentoista, joiden aikana hän säkitti viisi pistettä ja haki yhden levypallon.

Edon Maxhunin Long Beach State taas voitti Oregon Staten perjantaina 74-69 (29-29). Maxhuni jäi pisteittä, mutta kahmi yhden levypallon kuudessa pelaamassaan minuutissa.

Sunnuntaina Long Beach State joutui toteamaan Nebraskan paremmakseen lukemin 80-85 (40-49). Maxhuni jakoi yhden syötön yhdeksässä minuutissa.