Jamar Wilson oli jälleen Nanterren kantavia voimia 15 pisteellään, kun hän avitti joukkueensa voittoon Ranskan liigan ottelussa. Alexander Madsen oli lähellä tupla-tuplaa Tshekissä ja Anton Odabasi teki kauden piste-ennätyksensä Turkissa.

Wilson esiintyi jälleen vahvasti, kun Nanterre voitti kotikentällään Chalon/Saonen 93-82 (41-41). Wilson merkkautti 15 pistettä ja kuusi levypalloa. Erik Murphyn tilastokirjoihin merkittiin yksi levypallo. Nanterrella on kahdeksan voittoa ja viisi tappiota.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama Gravelines-Dunkerque hävisi niukasti Cholet’n vieraana 74-77 (44-34). Gravelines-Dunkerquella on saldona seitsemän voittoa ja kuusi tappiota.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Sasu Salinin Malaga joutui taipumaan Teneriffan vieraana 77-81 (35-42). Salin kasasi 12 minuutissa kolme pistettä, kaksi levypalloa ja kolme syöttöä. Malaga on pelannut 12 peliä ja voittanut niistä puolet.
Ottelutilastot

Madsen ja USK Praha palasivat voittojen tielle Tshekin liigassa voittamalla Decinin vieraissa 82-69 (36-43). Edellisottelusta sivussa ollut Madsen oli iskussa juosten kentällä 35,5 minuuttia ja lähenteli tupla-tuplaa 11 pisteellä ja yhdeksällä levypallolla. Lisäksi Madsen tilastoi viisi syöttöä, kaksi riistoa ja kaksi torjuntaa. USK Praha paranteli asemiaan sarjassa ja sillä on nyt 13 ottelusta kuusi voittoa.
Ottelutilastot

Turkin liigassa Odabasi käytti saamansa 13 minuuttia tehokkaasti kirjauttaen kauden korkeimman pistemääränsä, kun hän nosteli kuusi pistettä. Lisäksi kouriin tarttui viisi levypalloa, kun Trabzonspor hävisi jatkoajan jälkeen Büyükcekmecelle 105-113 (84-84, 48-45). Trabzonspor on voittanut 11 pelistään kolme.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Antto Nikkarisen Jämtland hävisi vieraskentällä niukasti Uppsalalle 86-90 (43-54). Nikkarinen kaunisti tilastojaan seitsemän pistettä, kolme levypalloa ja neljä syöttöä. Jämtlandilla on tilillään kuusi voittoa ja viisi tappiota.
Ottelutilastot

Suomalaisvalmentajille voittoja Romaniassa ja Saksassa

Jukka Toijalan luotsaama Steaua Bukarest haki Timisoaran vieraana selvän 84-62 (49-33)-voiton Romanian liigan ottelussa. Voitolla Steaua paranteli voittosuhdettaan, joka on nyt kuusi voittoa ja kolme tappiota.
Ottelutilastot

Saksan ProA-liigassa juhlittiin suomalaisvalmentajien voittoja, kun Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion sekä Anton Mirolybovin käskyttämät joukkueet nappasivat täydet pistepotit.

Iisalon ja Vertion Crailsheim jatkaa sarjan kärjessä sen voitettua vieraskentällä Hanaun 82-78 (38-41). Crailsheim on hävinnyt vain yhden 14 ottelustaan.
Ottelutilastot

Mirolybovin Kirchheim voitti vieraskentällä Karlsruhen 85-80 (44-38). Kirchheim on voittanut nyt seitsemän peliä ja tilillä on saman verran tappioita.
Ottelutilastot