BC Nokia saa kokoonpanoonsa meritoituneen kanadalaistakamiehen, kun Näädät ja 28-vuotias Devoe Joseph ovat tehneet pelaajasopimuksen. 193-senttiseltä Josephilta löytyy kokemusta mm. Espanjan, Turkin, Israelin ja Kreikan pääsarjoista.

Siirryttyään lukion jälkeen kotimaastaan Kanadasta Yhdysvaltojen yliopistoparketeille Joseph pelasi kolme vuotta Minnesotan yliopistossa, kunnes siirtyi seniorikaudekseen Oregoniin, jossa hän tehtaili 16,7 pistettä ottelua kohden ja valittiin All-Pac-12-ykkösviisikkoon. Joseph ilmoittautui NBA:n draftiin, mutta jäi varaamatta ja on pelannut kahteen otteeseen Toronto Raptorsin riveissä NBA:n kesäliigaa.

Ammattilaisuransa Joseph aloitti Ukrainan Khimikissä, josta hän siirtyi toiseksi kaudekseen Espanjan pääsarjaan ja Joventut Badalonaan. Joseph on pelannut mm. Turkin, Ranskan, Israelin ja Kreikan pääsarjoissa, Montenegrossa Adrianmeren liigaa sekä Eurocupia ja Eurochallengea useampana vuotena, kunnes päätyi Venezuelan kautta Nokialle.

– Hienoa saada Devoe mukaan joukkueeseen! Kartoitimme vaihtoehtoja rauhassa ja ainakin CV:n perusteella löysimme kovan luokan pelimiehen. Devoe antoi lisäksi todella hyvän ensivaikutelman keskustellessamme hänen mahdollisesta roolistaan, konseptistamme ja myös kentän ulkopuolisista asioista. Devoe pystyy pelaamaan molempia takakentän pelipaikkoja ja sekä luomaan tilanteita että viimeistelemään, BC Nokian päävalmentaja Ville Tuominen kertoo nokialaisten sivuilla.

Kansainvälisellä tasolla Joseph oli vuonna 2007 alle 19-vuotiaiden MM-kisojen paras pistemies 22,6 pisteellä per ottelu. Kanadan maajoukkueessa hän on pelannut yhdessä pikkuveljensä Cory Josephin kanssa, joka pelaa tällä hetkellä Indiana Pacersissa NBA:ssa.