Joensuulaisseura teki ennen joulutaukoa odotetun päätöksen pienentää ulkomaalaisvahvistustensa määrää. Tässä yhteydessä amerikkalaislaituri Alex Marzetten ja Katajan tiet eroavat.

Marzette edusti Katajaa yhteensä 14 virallisessa ottelussa. Korisliigassa hänet nähtiin kentällä kuudessa välienselvittelyssä, jolloin keskimäärin 25 minuutin peliajassa syntyivät tilastot 10,7 pistettä ja 4,2 levypalloa. FIBA Europe Cupin 4 ottelussa peliaikaa tuli keskimäärin 13 minuuttia ja tilastomerkintöjä kertyi 3,8 pisteen sekä 1,8 levypallon edestä.

Parhaimmillaan urheilullinen pelaaja oli aivan kauden alussa, jolloin Kataja karsi Mestarien Liigaan. Marzette ajoittain jopa häikäisi suorituksillaan, jotka tuottivat 4 ottelussa keskimäärin 27 minuutissa 15,3 pisteen, 4,0 levypallon ja 2,0 riiston saldon. Saksalaista Telekom Baskets Bonnia vastaan syntyi kaksi kertaa peräkkäin 18 pistettä.

Marzetten kautta on haitannut lokakuun loppupuolella saatu aivotärähdys, joka piti hänet sivussa reilun kuukauden.

Kataja Basketin ulkomaalaispelaajina jatkavat sentteri Tim Williams, laiturit Wesley Saunders ja Jarekious Bradley sekä takamiehet Damier Pitts ja Daniel Bejarano.

Kataja tiedotti asiasta kotisivuillaan.