Chicago Bulls saa kauan odotetun pelaajan kentälle ensi yönä, kun Zach LaVine tekee ensiesiintymisensä joukkueen paidassa ensi yönä Detroitia vastaan. Minnesotasta kesällä siirtynyt LaVine nousee heti aloitusviisikkoon.

LaVine on kuntouttanut viime keväänä loukkaamaansa polven eturistisidettä ja on nyt vihdoin valmis tekemään paluun pelikentille. Päävalmentaja Fred Hoiberg pistää LaVinen heti aloitukseen.

– Se tulee olemaan hänen roolinsa, aloittaja. Olen käynyt kaikkien niiden pelaajien kanssa keskustelua keihin tämä vaikuttaa rotaatiossa ja minuuteissa ja kaikki ovat suhtautuneet siihen hyvin, Hoiberg kertoo Sun Times -lehdelle.

LaVinen paluu tietää sitä, että Denzel Valentine putoaa penkille ja Justin Holiday siirtyy kolmospaikalle. Hoibergin suunnitelma on peluuttaa LaVinea ensin viisi minuuttia ensimmäisellä neljänneksellä ja toiset viisi toisella. LaVinea ei peluuteta ottelussa 20 minuuttia enempää. Hänen peliaikaansa rajoitetaan ainakin seuraavan viikon ajan, mutta hiljalleen peliminuutit tulevat kasvamaan.