Susijengin kanssa viidet kansainväliset arvokisat käynyt Vantaan Pussihukkien kasvatti Mikko Koivisto, 30, jatkaa Korisliigan kärkijoukkue Salon Vilppaassa. 194-senttinen, aiemmin urallaan mm. Loimaa Bisonsia ja Frankfurt Skylinersiä edustaneen tarkkakätisen Koiviston sopimus Vilppaan kanssa on yksivuotinen.

– Jatkaminen Vilppaassa ei ollut vaikea päätös, sillä asiat Salossa on hoidettu erittäin ammattimaisesti, Koivisto kehuu Vilppaan tiedotteessa.

– Iso syy jatkosopimuksen tekoon oli jatkuvuus joukkueen sisällä. Päävalmentaja Joonas Iisalo ja lähes koko joukkue ovat jo sitoutuneet jatkamaan yhdessä seuraavalle kaudelle. Nälkää tulee olemaan taatusti myös jatkossa.

Koivisto on kuulunut kuluvalla kaudella liigakärki Salon Vilppaan tehopelaajien kastiin. Koivisto on 21,4 minuutin ottelukohtaisessa peliajassaan nakuttanut 7,9 pistettä ottelua kohden (2p 41,7%, 3p 40,5%, 1p 77,3%) ja jakanut keskiarvoikseen 2,0 levypalloa ja 1,5 syöttöä.

– Mikon ”sainaaminen” on erinomainen asia jatkuvuuden kannalta ja kaikki tietävät hänen pelillisen merkityksensä joukkueelle, Vilppaan päävalmentaja Joonas Iisalo kiittelee.

– Mikko on sarjan kovimpia heittäjiä, mutta hän tuo peliin myös monta muuta asiaa, jotka jäävät erikoisosaamisen takia vähemmälle huomiolle. Hän on rautainen ammattilainen, jolle joukkueen menestyminen on etusijalla ja liigasta saa hakea älykkäämpää pelaajaa molemmissa päissä kenttää.

Koiviston lisäksi Vilppaalla on voimassa jatkosopimukset Teemu Rannikon, Juho Nenosen, Aatu Kivimäen, Riku Laineen ja Miikka Luosmaan kanssa.