Susijengin ykköstähti Lauri Markkanen tunnetaan tunnollisena harjoittelijana. Innokkaimmat NBA-seura Chicago Bullsin kannattajat ehtivät jo kuitenkin hieman kyseenalaistaa suomalaisen harjoitusinnokkuutta sosiaalisessa mediassa alkukesästä, kun Markkasen some-kanavat eivät täyttyneet treenipäivityksillä.

Markkanen suhtautui fanien huoleen rennosti julkaisemalla humoristisen kuvapäivityksen harjoitussalilta.

– Tein sen päivitykseni vähän huumorilla. Nykyään somessa näkee paljon erilaisia videoita, joissa ihmiset treenaavat. Aina en edes tiedä tekevätkö ihmiset oikeita asioita näissä videoita, vaan ovatko tehneet nämä videot vain näyttääkseen joltain. Mikäli sinun pitää näyttää, miten kovaa treenaat, niin silloin et kyllä harjoittele tarpeeksi. Minä en näe siinä mitään virkaa, että pitäisi esitellä muille, kuinka kovaa harjoittelee. Tehdään treenit omassa rauhassa ja antaa peliesitysten näyttää, kuinka kovaa on tullut treenattua, Markkanen sivalsi Yle Urheilun haastattelussa.

Markkanen ei pelannut torstaina Viroa vastaan, kun Suomi haki 76-69-voiton Tallinnasta jatkoajalla. Hän lienee kuitenkin kentällä maanantaina, kun Suomi ja Viro ottavat uudelleen mittaa toisistaan.