Karhu hankki kokemusta ja johtajuutta – ”Hän on toiminut kapteenina kolmessa eri joukkueessa Korisliigassa”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Korisliigan mestari Karhubasket on solminut vuoden sopimuksen Antti Niskasen kanssa. 32-vuotias laituri siirtyy oranssipaitoihin Helsinki Seagulls joukkueesta.

Niskanen helsinkiläisen Sykin kasvatti. Korisliigaa hän on pelannut 10 kauden ajan, ToPossa, Lappeenrannassa ja viimeiset neljä kautta Gullseissa. Yhteensä pelejä on kertynyt 371 kappaletta. ToPo:ssa Niskanen oli voittamassa hopeaa ja Seagullseissa palkintokaappiin tuli pronssinen mitali.

Viime kaudella Niskanen pelillinen vastuu jäi vain yhdeksään minuuttiin, 43 pelatussa ottelussa. Pisteitä Niskanen teki 2,3 keskiarvolla ja otti 1,7 levypalloa. Parhaalla Korisliigakaudella 2010-2011 Niskanen teki 7,9 pistettä ottelua kohden ja otti 6,1 levypalloa.

Jussi Laakso on tyytyväinen uusimman sopimuksen varmistuttua.

– Antti on monipuolinen pelaaja, sillä hän pystyy puolustuspäässä vartioimaan kaiken kokoisia pelaajia. Lisäksi hän on johtava pelaaja, mistä kertoo se, että hän on toiminut kapteenina kolmessa eri joukkueessa Korisliigassa. Ja miltei 400 pääsarjaottelun kokemus auttaa meitä varmasti, Laakso kertoo Karhun sivuilla.

Karhubasket jatkaa aktiivista kartoitusta pelaajamarkkinoilla sekä kotimaisten että ulkomaalaisten pelaajien osastoilla.

Lähde: Karhun kotisivut

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon