Philadelphian tulokkaiden paha karma sai jatkoa – kesän ensimmäisen kierroksen varauksen jalka murtui

© Kuva: Getty Images

Philadelphia 76ersilla on ollut viime vuosina huonoa onnea tulokkaiden kanssa. Nyt sama karma sai jatkoa, kun Zhaire Smith mursi jalkansa ja joutuu leikkaukseen.

Phoenix varasi Smithin numerolla 16 kesän varaustilaisuudessa, mutta tuli kaupatuksi Philadelphiaan. Hän mursi harjoitusleirillä jalkansa ja häntä odottaa leikkaus.

Philadelphialla on ollut surkeaa onnea ykköskierroksen varausten kanssa, sillä kaudella 2013-14 Nerlens Noel missasi koko tulokaskauden polvivamman takia, seuraavan kesän ykköskierroksen varaus Joel Embiid missasi peräti kaksi kautta loukkaantumisten takia, vuoden 2016 ykkösvaraus Ben Simmons joutui jättämään koko ensimmäisen kauden väliin jalkavamman vuoksi ja viime kesän ykkösvaraus Markelle Fultz kärsi olkapään hermovammasta ja pelasi vain 14 ottelussa kauden aikana.