Susijengin keltanokat pitivät Euroliiga-pelaajia pilkkanaan – ”Pelaajan on osoitettava olevansa luottamuksen arvoinen”

Susijengi nappasi komean 86-84-voiton Latviasta perjantai-illan harjoitusottelussa. Suomen tähdiksi nousi kaksi yllätysnimeä, kun ensimmäistä peliään pelannut Ville Tahvainen ratkaisi ottelun loppuhetkillä ja neljättä peliään pelannut Topias Palmi upotti ennakkoluulottomasti läheltä ja kaukaa.

Jamar Wilsonin saatua kolhun pelissä, sai Tahvanainen runsaasti vastuuta ja käytti se hienosti hyväkseen. Kolmen pisteen tikari vajaa minuutti ennen loppua Euroliiga-pelaaja Janis Strelnieksin naaman edestä nosti Suomen kuuden pisteen johtoon. Muutenkin 24 pistettä heittänyt Tahvanainen esiintyi kentällä varsin ennakkoluulottomasti.

– Ihan huikeat fiilikset, mutta ennen kaikkea siitä, että saatiin vierasvoitto tiukassa matsissa, Tahvanainen totesi Koripalloliiton tiedotteessa.

– Jos valmentaja antaa luottamusta peliminuuttien muodossa, pelaajan on osoitettava olevansa luottamuksen arvoinen ja annettava kaikkensa kentälle, Tahvanainen jatkoi.

Tahvanaisen kannettua joukkuetta ottelun lopussa, alussa viitta oli Palmin harteilla, joka kovalla itseluottamuksella upotti pelissä 18 pistettä.

– Lähdimme keskittymään omaan tekemiseen kuten kahdessa aikaisemmassakin maaottelussa, ja siitä seurasi hyvää. Meillä on hyvä pelisysteemi, jolla pystymme tuottamaan vastustajalle kaikennäköisiä ongelmia, Palmi kuittasi oman osuutensa.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.