New York pääsemässä irti ongelmapelaajastaan

© Kuva: Getty Images

New York Knicks suunnittelee vapauttavansa Joakim Noahin sopimuksestaan ennen harjoitusleirin alkua.

New York yrittää saada Noahin kaupattua, mutta ovat valmiita myös laittamaan hänet waiver-listalle. Noah ajautui päävalmentaja Jeff Hornacekin riitoihin ja pelasi viime kaudella ainoastaan seitsemässä pelissä keskimäärin 5,7 minuuttia.

NBA:n kaksinkertaisen All Star -pelaajan ura on mennyt jyrkästi alaspäin hänen siirryttyä Knicksiin vuonna 2016. Ensimmäisellä kaudellaan hän jäi kiinni huumausaineiden käytöstä ja loukkaantui pitkäksi aikaa. Viime kaudella hän oli suurimmaksi osaksi koirankopissa eikä vastuuta ollut tiedossa.

Noah kirjoitti New Yorkiin siirtyessään neljän vuoden ja 72 miljoonan dollarin sopimuksen.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.