Petteri Koponen avasi kautensa vahvasti, kun hän oli Bayern Münchenin paras pistemies voitto-ottelussa Ulmia vastaan. Sasu Salinin Malaga avasi kautensa niin ikään voitokkaasti ja voittoihin ylsivät myös Jamar Wilsonin sekä Lassi Tuovin joukkueet.

Koponen johdatti Bayernin 83-77 (46-38)-voittoon Ulmista. Koponen tehoili 29 minuutissa 18 pistettä, kaksi levypalloa, neljä syöttöä ja kaksi riistoa. Hänen teholukunsa 19 oli niin ikään joukkueen paras.

– Hyvä voitto. Ei ollut helppo paikka pelata ja meiltä puuttui vielä kaksi isoa jätkää. Paljon hommia riittää, mutta ihan hyvä alku, Koponen mietti Koripalloliiton tiedotteessa.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentaman Crailsheim Merlinsin kausi Bundesliigassa alkoi 80-93 (44-38)-tappiolla Bremerhavenin vieraana. Crailsheim menetti otteensa kolmannella neljänneksellä, jonka kotijoukkue vei nimiinsä 29-12.

– Olimme hyvissä asemissa ensimmäisen puoliajan jälkeen ja meillä oli mahdollisuudet kasvattaa johtoa. Kokonaisuudessaan ensimmäinen puoliaika oli hyvin ehjä, mutta toinen oli sitten päinvastainen. Vastustaja teki 55 pistettä ja se on liikaa. Olen vielä pettyneempi siihen, ettemme reagoineet paineen alla. Kauden aikana tulee olemaan vaikeita tilanteita ja sitten se riippuu siitä miten me käsittelemme ne. Bremerhaven käytti tietenkin tilaisuutensa hyväkseen, Iisalo kertasi ottelua seuran sivuilla.
Ottelutilastot

Espanjan ACB-liigassa Salinin Malaga aloitti kauden komeasti kaatamalla Valencian 86-73 (45-34). Salin upotti 25 minuutissa kahdeksan pistettä ja tilastoi lisäksi kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Wilson palasi pienen loukkaantumisen jälkeen pelikentille, kun hänen edustamansa Lietkabelis voitti Liettuan liigan ottelussa kotikentällään niukasti Dzukijan 71-69 (31-37). Wilson pelasi ottelussa hieman vajaat 13 minuuttia käyttäen minuuttinsa tehokkaasti tilastoiden viisi pistettä, kolme levypalloa ja kolme syöttöä.
Ottelutilastot

Tuovin Strasbourg otti toisen voittonsa Ranskan ProA-liigassa, kun se kaatoi vieraskentällä Le Portelin 69-61 (29-25).
Ottelutilastot