New York pääsi ongelmasentteristään eroon – joutuu maksamaan kovan hinnan

© Kuva: Getty Images

New York Knicksin ja Joakim Noahin pitkään jatkunut saaga on saanut päätöksensä, kun osapuolet ovat päässeet sopimukseen purusta.

Noah oli pelipaikkansa eliittiä siirtyessään New Yorkiin vuonna 2016 rahakkaalla neljän vuoden ja 72 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksella. Noahin aika New Yorkissa oli kuitenkin katastrofaalinen. Ensimmäisenä vuotenaan hän kärsi loukkaantumisista sekä sai 20 ottelun pelikiellon käytettyään kiellettyjä aineita. Viime kaudella hän ajautui riitoihin päävalmentajan kanssa ja pelasi vain seitsemässä pelissä.

Noah saa nyt luvan etsiä itselleen uutta seuraa ja samalla New York maksaa hänelle hänen kahden tulevan kauden palkkasaatavansa, jotka ovat yhteensä 38 miljoonaa dollaria. Samalla New York saa kuitenkin vapautettua tilaa palkkakattoon, kun se valmistelee jättikaappausta ensi kesän vapailta markkinoilta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.