NBA:ssä kolmen joukkueen kauppa

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Milwaukee Bucks, Cleveland Cavaliers ja Washington Wizards tekivät vaihtokauppaa NBA:ssa.

Milwaukee hankki takamies George Hillin ja laituri Jason Smithin Clevelandista sekä vuoden 2021 toisen kierroksen varausoikeuden Washingtonilta. Cleveland sai vaihtokaupassa seuran riveissä aiemmin mestaruutta juhlineen Matthew Dellavedovan, sentteri John Hensonin sekä Milwaukeen vuoden 2021 ensimmäisen ja toisen kierroksen varausoikeudet. Washington sai vaihtokaupassa Sam Dekkerin Clevelandista sekä joukkueet vaihtoivat päikseen vuosien 2021 ja 2022 toisen kierroksen varausoikeutensa.

Katso kaikki NBA-ottelut suorana Ruudussa.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!