Chicago Bullsilla on menossa toinen jälleenrakennuskausi eivätkä tulokset ole vielä olleet häävejä. Joukkueen tulevaisuus muodostuu Lauri Markkasen, Wendell Carterin, Zach LaVinen ja Kris Dunnin ympärille, mutta Bulls-pomo John Paxon myöntää jälleenrakennuksen vievän aikaa.

Paxon tiedostaa, ettei Bullsin nostaminen takaisin pudotuspelijoukkueeksi tule olemaan helppoa.

– Se vie aikaa. Tiedämme sen. Tiedämme myös, etteivät fanit ole kärsivällisiä. He odottavat joukkueen voittavan ja niin heidän pitääkin, erityisesti maksavien fanien, jotka tulevat katsomaan pelejä. Olen sanonut jatkuvasti organisaatiolle, että odotukseni ovat yksinkertaiset: menet kentälle ja taistelet joka ilta, jotta fanimme tietävät sinun välittävän ja pelaavan peliä oikealla tavalla. Se on se mitä haluan nähdä, Paxon kertoi The 679 Scoren haastattelussa.

Chicago rakentaa joukkuettaan varausten kautta ja toivoen, että siitä tulisi kiinnostava vaihtoehto vapaille agenteille. Kahtena edelliskesänä se on napannut riveihinsä Markkasen ja Carterin ja tätä menoa Chicago pääsi varamaan aikaisessa vaiheessa myös ensi kesänä.

– Toivomme ja tavoitteemme on, että pystymme saamaan riittävästi näitä nuoria pelaajia, jotka kasvavat henkilöinä ja pelaajina sekä kehittyvät tarpeeksi hyviksi, että pelaajat haluavat pelata heidän kanssaan.

– Tiedämme, ettei meillä ole ikuisesti aikaa tehdä tätä, mutta se vie aikaa. On se sitten kolme, neljä tai viisi vuotta, niin jos kasvamme, kehitymme ja alamme voittamaan jossain vaiheessa, niin sitten ihmiset alkavat näkemään. Ja silloin meillä on mahdollisuus, Paxon huomauttaa.

Paxon ei ole fanien suuressa suosiossa ja hän tiedostaa asemansa, mikäli jälleenrakennus ei toimi.

– Meidän on pysyttävä kärsivällisinä, jalat maassa ja ajateltava pitkällä tähtäimelle ja se on minun päätehtäväni. Ja jos se ei onnistu, niin ne ihmiset jotka haluavat minut pois, todennäköisesti saavat tahtonsa. Mutta siinä menee hetki, että teemme tämän oikealla tavalla, Paxon toteaa.