Lauri Markkanen Chicagon ykkönen niukassa tappiossa

© Kuva: Getty Images
Ravien vauhtijuhla Mikkelissä: St Michel -ajo! Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

NBA:ssa Lauri Markkanen tehtaili 18 pistettä ja 10 levypalloa, kun Chicago Bulls hävisi niukasti itäisen konferenssin toisena olevalle Toronto Raptorsille 89-95.

Bulls roikkui pelissä kalkkiviivoille asti, kun Markkasen kaukaa lähtenyt kolmonen toi vierasjoukkueen vielä kolmen pisteen päähän noin puolitoista minuuttia ennen loppusummeria. Raptors kuitenkin sinetöi kotivoittonsa vapaaheittoviivalta.

– Se antaa meille itseluottamusta, että pystymme kilpailemaan loppuun asti yhden NBA:n kärkijoukkueen kanssa. Mutta samalla on turhauttavaa, että emme kyenneet venymään voittoon asti, Markkanen kommentoi Bullsin Facebook-sivustolla Koripalloliiton tiedotteen mukaan.

Markkanen pisti ilmoille 14 heittoa, joista kuusi upposi pussin pohjalle. Erityisen tarkka ”Finnisher” oli kaaren takaa, kun suomalainen nakkasi seitsemästä kolmosestaan sisään neljä. 18 pisteen ja 10 levypallon lisäksi hän tarjoili yhden syötön ja riisti kahdesti.

Raptorsin voiton takuumiehet olivat NBA:n arvokkaimman pelaajan tittelistä kilpaileva Kawhi Leonard (27/9) ja Pascal Siakam (20/12). Markkanen oli Bullsin paras pistemies.

Muissa otteluissa Orlando piti pintansa kotikentällään Detroitia vastaan. Oklahoma Cityn Paul Georgen (36) pistettä eivät riittäneet Dallasia vastaan, kun Luka Doncic (25/7s) oli jälleen Dallasin ykkösnimi. Minnesotan Karl-Anthony Towns tilastoi hurjan tilastorivin (34/18/7syöttöä/6torjuntaa/3riistoa), kun Minnesota kaatoi Miamin. CJ McCollum (35) oli Portlandin ykkösnimi Philadelphia-voitossa ja Lakers otti ensimmäisen voittonsa ilman loukkaantunutta LeBron Jamesia.

NBA:n viime yön tulokset:
Orlando-Detroit 109-107
Miami-Minnesota 104-113
Toronto-Chicago 95-89
Dallas-Oklahoma City 105-103
Portland-Philadelphia 129-95
Lakers-Sacramento 121-114

Lähde: Koripalloliiton tiedote

Ravien vauhtijuhla Mikkelissä: St Michel -ajo! Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!