Korisliigan helmikuun pelaajaksi on valittu sarjataulukon piikkipaikkaa pitävän Salon Vilppaan Antonio Ballard.

Ballard pelasi helmikuun 21,3 pisteen, 8,3 levypallon ja 1,5 syötön keskiarvoilla. Etenkin Ballardin teholukema oli läpi kuukauden komea: 25,0. Ballardin tehojen johdolla Vilpas voitti maaottelutauon sävyttämän helmikuun kaikki neljä otteluaan.

30-vuotias Ballard saapui Saloon kesken kauden marraskuussa. Varsinkin vuodenvaihteen jälkeen Ballard on ollut vastustajilleen lähes pysäyttämätön. 194-senttinen voimanpesä pystyy tekemään koreja sekä selkä korille päin että haastamalla puolustajaansa kasvotusten.

Ballardin arvosta Vilppaalle kertoo paljon, että 17 voitetussa ottelussaan Ballardin pistekeskiarvo on 18,4. Kolmessä hävityssä ottelussa Ballardin pisteet ovat jääneet vain reiluun kymmeneen pisteeseen. Ballard onkin tällä hetkellä keskiarvoiltaan Vilppaan paras pisteissä ja levypalloissa: 17,3/6,6.

Ballard valmistui Miamin yliopistosta vuonna 2011. Yliopistouran jälkeen Ballard on pelannut Kanadassa, Sveitsissä ja Ranskassa.

Viime kaudella Ballard pelasi Sveitsissä, jossa hän johdatti Union Neuchatelin välieriin tilastokeskiarvoillaan 15,1 pistettä ja 6,9 levypalloa.

Aiemmat kuukauden pelaajat tältä kaudelta ovat Sean O’Mara, Malik Dime, Tyrell Nelson ja Okko Järvi.