Kymmenen kautta NBA:ssa pelannut Sebastian Telfair saattaa joutua lukemaan tiilenpäitä pitkäksi aikaa.

Urallaan Portlandissa, Bostonissa, Minnesotassa, Clippersissä, Clevelandissa, Phoenixissa, Torontossa ja Oklahoma Cityssä pelannut Telfair jäi kesäkuussa 2017 kiinni laittomien aseiden hallussapidosta. Poliisit pysäyttivät Telfairin, kun tämä ajoi ilman valoja ja löysivät hänen autostaan useita aseita, luoteja sekä marihuanaa. Pahimmassa tapauksessa häntä saattaa odottaa peräti 15 vuoden vankeustuomio.

myles miller

@MylesMill
BREAKING: @NBA star Sebastian Telfair arrested in BK with semi-automatic gun, loaded guns, loads of ammunition and marijuana, PD sources

Jos et näe tviittiä, voit katsoa sen täältä.

Uransa vuonna 2015 lopettanut Telfair on ollut aiemminkin hankaluuksissa lain kanssa. Vuonna 2007 hänet tuomittiin kolmen vuoden ehdonalaiseen asesyytteen takia, viime vuoden marraskuussa American Express haastoi hänet oikeuteen, kun hänellä oli 40 000 dollarin edestä maksamattomia luottokorttivelkoja ja hänen vaimonsa haki myös lähestymiskieltoa hänelle viime vuonna, kun hän iski vaimonsa autosta ikkunan sisään.