Vilpas teki uuden jatkosopimuksen – ”Osoittautui erittäin pidetyksi henkilöksi joukkueen sisällä”

Vilppaan ulkomaalaispaketti on vielä avoinna, mutta yksi palanen on jo ehditty täyttää. Ensimmäisen ammattilaiskautensa viime kaudella pelannut Reggie Dillard palaa Saloon ja Vilppaan paitaan. 26-vuotias Dillard saapui viime kaudella PeU Basketin I divisioonaryhmään, jossa hän ehti pelata 11 ottelua (29.4/7.5) ennen siirtymistään loppukaudeksi Vilppaan liigamiehistöön helmikuussa. 193-senttinen Dillard takoi Presbyterianin yliopistossa tehot 15.6/3.2 ja Vilppaan liigamiehistössä hän esiintyi kahdeksassa ottelussa 7.3 pisteen ja 1.8 levypallon tilastoilla.

– Reggie osoittautui erittäin pidetyksi henkilöksi joukkueen sisällä ja siksi hänet on helppo tuoda takaisin. Hän pelasi viime kauden back-up vahvistuksena ja tilanne on nyt aivan erilainen. Dillardille on kaavailtu huomattavasti suurempaa roolia etenkin puolustuspäässä, toteaa Vilppaan manageri Antero Jokinen seuran sivuilla.

Vilppaalla on nyt voimassaolevat sopimukset Teemu Rannikon, Mikko Koiviston, Juho Nenosen, Aatu Kivimäen, Henri Kantosen, Riku Laineen, Leevi-Matias Taimelan ja Reggie Dillardin kanssa. Ville Tuomisen apuvalmentajana jatkaa Jere Anttila.

Lähde: Vilppaan kotisivut

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!