Korisliigan sarjanousija teki uuden jatkosopimuksen – ”Kova työ palkitaan aina”

Lahti Basketball on solminut kaksivuotisen sopimuksen Ali Aholan, 24, kanssa.

Aholan ura on kehittynyt samalla tavalla kuin Lahti Basketball seurana. Ensimmäisellä kaudella 2015-2016 divari B:ssä Ahola pelasi 14 minuuttia ottelua kohden, oli avauksessa 23% peleistä ja viimeisteli 5.6 pistettä ottelua kohden. Menneellä kaudella Ahola oli yksi mestaruuden takuumiehistä. Vikkelä takamies aloitti yhtä vaille kaikki ottelut ( 31 peliä ), viimeisteli 10.6 pistettä, 4.4 levypalloa ja jakoi 3.3 syöttöä.

– Alin kehitys konkretisoi koko seuran kasvutarinan. Hän on ottanut isoja harppauksia jokaisella kaudella ja nyt Alilla on mahdollisuus näyttää osaamistaan Korisliigassa. On edelleen ilo huomata, että kova työ palkitaan aina. Olen todella iloinen Alin puolesta, kommentoi toiminnanjohtaja Roope Suonio Aholan sopimusta seuran sivuilla.

– Alin jatkaminen meillä on erittäin hienoa. Alin viime kausi oli nousujohteinen ja nyt hän pääsee näyttämään kyntensä Korisliigassa. Työ hänen kohdallaan jatkuu ja toivottavasti Ali tulee yllättämään monet positiivisesti ensi kaudella, sanaili päävalmentaja Velling Aholan sopimuksen varmistumisen jälkeen.

– Erittäin iloinen ja tyytyväinen sopimuksesta. Vihdoin mahdollisuus pelata Korisliigaa ja vielä kotikaupungissa, sekä hyvin toimivassa organisaatiossa. Ei ollut kovin vaikea päätös kun sopimusta tarjottiin. Innolla odotan mitä seuraavat kaksi vuotta tuo tullessaan, kommentoi Ahola.

Lahti Basketballilla on sopimukset päävalmentaja Petri Vellingin, Vesa Mäkäläisen, Ali Aholan, Roi Bymanin ja Eemeli Lampenin kanssa.

Lähde: Lahti Basketballin kotisivut

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!