Kobrat on tehnyt sopimukset kahden ensimmäisen ulkomaalaisvahvistuksensa kanssa.

Jordan Capps on 24-vuotias Southeastern Louisiana Universityn kasvatti. Jordan on 201-senttinen ja 100-kiloinen nelospaikan pelaaja. Viimeisenä vuotena yliopistossa Capps teki tilastoikseen 13,4pistettä ja 4,3 levypalloa ottelua kohden. Ensimmäisen ammattilaiskauden Jordan pelasi Kosovon superliigassa KB Bashkimi Prizren joukkueessa ollen samalla koko liigan pisteykkönen, kun 29 ottelussa syntyi tilastot 25,7pistettä sekä 6,8 levypalloa/ottelu. Joukkue pelasi 11 ottelua myös Balkanin liigaa, johon kuuluu joukkueita Balkanin alueen eri maista. Capps oli myös Balkanin liigan pisteykkönen 27,5 pistettä ja 7,1 levypalloa/ottelu.

– Capps pystyy puolustamaan montaa eri pelipaikkaa ja juoksee hyvin kenttää. Jordan on atleettinen ja monipuolinen pelaaja, joka pystyy myös scoraamaan usealla eri tavalla. Odotan, että hän on myös hyvä joukkuepelaaja. Jordan loukkaantui viimeistä edellisellä yliopistokaudella, joka jäi lähes kokonaan välistä ja se vähän vaikutti myös viimeiseen yliopistovuoteen. Hän on nuori pelaaja, joka kehittyy koko ajan ja mikä parasta hänellä on jo yksi ammattialaisvuosi takana, Kobrien päävalmentaja Ville Turja iloitsee seuran sivuilla.

27-vuotias Julien Lewis liittyy niin ikään Kobra-miehistöön. Lewis on 193-senttinen takapelaaja, joka pelasi kaksi ensimmäistä yliopistokauttaan University of Texasin joukkueessa, joka kuuluu kovaan BIG 12 konferenssiin. Toisella kaudellaan Lewis kirjautti tilastot 10,9/3,4. Seuraavaksi Lewis siirtyi Fresno State Universityn joukkueeseen, jossa ei voinut yliopiston vaihtamisen vuoksi ensimmäisellä kaudellaan pelata. Ensimmäisellä pelikaudellaan hän kirjautti tilastot 11,9/3,9. Tämän jälkeen tie vei G-liigaan ja Rio Grande Valley Vipers joukkueeseen, jossa hän kirjautti kaudella 17-18 tilastoikseen 9,3p/3,3r/1,3s pelaamassaan 45 ottelussa.

– Lewis tuo meille nopeutta, heittovoimaa ja hyvää puolustuspelaamista. Julien pelasi Jaron Hopkinsin kanssa samassa yliopistojoukkueessa ja saimme Jaronilta kovasti tietoa millainen hän on kentän ulkopuolella sekä pelaajana. Julienilla on myös kova halu avata uransa Euroopassa kolmen G-liiga kauden jälkeen. Toisaalta, jos hän olisi hienon yliopistouran jälkeen lähtenyt suoraan Eurooppaan, ei meille varmaankaan olisi ollut mahdollisuutta saada häntä Lapualle. Olen todella tyytyväinen, että saimme hänet nyt näyttämään taitojaan Kobra-joukkueeseen ja siinähän on hyvä tavoite, että suorittaa vielä korkeammalla tasolla kuin mitä lapualaisten suosikiksi noussut Jaron Kobrissa esitti, Turja miettii.